Om os

PonyCycle distribueret af PonyCycle.dk

Aktuel info:

 

 

BEMÆRK! Priserne angivet er inkl. levering!

 

Vi har fortsat de skarpeste priser samt levering af de originale PonyCycles.Dunse Trading Company IVS med domænenavnet www.Pony-Cycle.dk, og senere www.PonyCycle.dk, blev stiftet i 2016 med henblik på at importere og forhandle det originale PonyCycle ridelegetøj.


Årsagen til at valget faldt på netop dette produkt kom sig af, at jeg som familiefar søgte efter et legetøj, der kunne tage over efter timelange lege hvor jeg kravlede rundt på gulvet som en hest med min datter på ryggen.


Jeg opdagede tilfældigvis PonyCycle ridelegetøjet og både min datter og jeg synes idéen var genial; en legetøjshest, der bevæger sig fremad udelukkende ved barnets kraft... Fantastisk! Valget faldt på netop PonyCycle produktet blandt andet på grund af originaliteten, kvaliteten og historikken.


Efter at have oplevet hvor glad min datter blev for produktet, ønskede jeg at gøre mit for at gøre dette fantastiske produkt mere tilgængligt for mine medfamilier i resten af Danmark

Historien om PonyCycle

Historien om PonyCycle ridelegetøjet er beskrevet af efterfølgerne til opfinderen af det originale PonyCycle ridelegetøj Mr. Nie. Vi har oversat denne fantastiske historie til dansk nedenfor.

    Dette særlige og sjove ridelegetøj har ikke behov for strømledninger, batterier, brændstof eller andet, men fungerer udelukkende ved barnets manuel mekaniske op og ned ridebevægelser.

  Måske har du allerede hørt om det fra historiske fortællinger, men Dalian Pony Toy Company gjorde historien til virkelighed. I 1995 ønskede den nu pensionerede direktør at designe en form for ridelegetøj til sit barnebarn. Der var indtil da ikke nogen der endelig havde forstået bevægelsesmetodikken ved et ridelegetøj før, som oprindeligt stammede fra ”De tre kongerigers” æra for omkring 1800 år siden.


Efter at have læst de historiske data omkring ”PonyCycle” forstod den tidligere direktør Mr. Nie, at det fundamentale princip var baseret på en skubbe-trække anordning hvor kraften stammede fra den menneskelige bevægelse. Mr. Nie lavede utallige prototyper med efterfølgende forbedringer, hvilket efter hundredevis af udfordrede modeller, slutteligt førte til hans magiske opfindelse af ridelegetøjet ”PonyCycle”. Nu havde han endelig skabt muligheden for, at alle børn kunne opleve dette fantastiske stykke ridelegetøj.Sikker betaling med

    Efter den vellykkede og inovative opfindelse, var "PonyCycle" ridelegetøjet klar til masseproduktion. Det hårde og grundige arbejde gjorde det nye legetøj populært og anerkendt på markedet. Det endelige mål var og er fortsat, konstant og hele tiden at tilbyde den "gyldne" kvalitet til kunderne.


Designet og kvaliteten er løbende blevet forbedret igennem de seneste 10 år, og lanceringen af nye generation af produkterne er sket gradvist.

De nuværende produkter er allerede 5. generationsprodukter, efter omtrent hundrede mindre forbedringer. 


Resultatet er et produkt baseret på en moden teknologi med en stabil god ydeevne til følge. Der er udviklet et effektivt kvalitetskontrolsystem og after-sales-service system og under produktionsfasen er der effektivt implementeret strenge internationale legetøjsikkerhedsstandarder.


Indtil nu har produktet bestået den Europæiske EN-71, CE, AZO USA ASTM-963 samt andre internationale sikkerhedsstandarder. Produktet er solgt i talrige lande og regioner i Europa, Amerika, Asien, Australien, Afrika og Mellemøsten.


Ovenstående er med reference oplysninger fra producenten: www.ponycycle.com

Copyright @ 2016 - 2019 Dunse Trading Company.

All Rights Reserved.

Dunse Trading Company

Barnekæret 10, 4000 Roskilde, Denmark

info@ponycycle.dk

CVR nr. 37 42 1006

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend