Kontakt / Handels- og leveringsbetingelser

PonyCycle distribueret af PonyCycle.dk

Aktuel info:

 

 

BEMÆRK! Priserne angivet er inkl. levering!

 

Vi har fortsat de skarpeste priser samt levering af de originale PonyCycles.Vi vil gerne give jer alle den bedste oplevelse, så kontakt os gerne med feedback så vi har mulighed for at yde en endnu bedre service.


PonyCycle.dk v/ Dunse Trading Company IVS

Barnekæret 10

4000 Roskilde

info@ponycycle.dk

CVR nr. 37 42 1006

 
 
 
 

Handels- og leveringsbetingelser


AFTALEVILKÅR


Generelle oplysninger


www.PonyCycle.dk v/Dunse Trading Company IVS (herefter benævnt PonyCycle.dk)

CVR. nr. 37421006

Barnekæret 10, 4000 Roskilde, Denmark

dunsetrading@outlook.com / info@ponycycle.dk

Etableret 2016


1. RETURPOLITIK


Kontakt PonyCycle.dk, før du returnerer en vare.


Du kan returnere en vare inden for 30 dage efter leveringen.


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Sørg for at vedlægge kontaktoplysninger sammen med returpakken og om muligt forsyne os med et trackingnummer og en kort beskrivelse af din sag.


PonyCycle.dk anbefaler, at du får en kvittering og et pakke-id for returpakken fra leveringstjenesten, da det gør det lettere at følge returforsendelsen, hvis der er behov for det. Du modtager en tilbagebetaling fra PonyCycle.dk, hvis varen kan returneres. Hvis du betalte via faktura, har vi brug for et bankkontonummer for at overføre pengene. Det er lettest at sende kontonummeret via mail.


1.2 VARER DER IKKE KAN RETURNERES


Adskillige typer varer kan ikke returneres. Letfordærvelige varer som mad, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter til intim brug eller hygiejneartikler, farlige materialer eller brandbare væsker eller gasser. Af yderligere varer, der ikke kan returneres, er: Gavekort, software, der downloades, og visse vare til sundhed og personlig hygiejne.


1.3 LEVERING


Leveringen foregår normalt via DHL, UPS, PostNord eller PostDanmark.

Leveringstiden for varen er normalt inden for 10 arbejdsdage efter betalingen er registreret. Såfremt vi ikke forventer at kunne levere din vare inden for 10 arbejdsdage, så giver vi dig besked via mail.


Hvis du vil returnere din vare, skal du kunne fremvise en kvittering eller et købsbevis. Du må ikke sende varen til producenten. Du skal sende din vare til: PonyCycle.dk v/ Dunse Trading Company IVS, Barnekæret 10, Gundsømagle, Roskilde, 4000, Denmark.


Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer varen. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling, trækkes omkostningerne forbundet med returforsendelsen fra tilbagebetalingen. Det varierer, hvor lang tid det tager at bytte et produkt, afhængigt af hvor du bor.


Hvis du sender en vare med en værdi på mere end DKK 500,-, bør du sende den som pakke, så den kan spores, eller købe leveringsforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager returforsendelsen.


2. TILBAGEBETALINGSPOLITIK


Vores politik gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi hverken tilbyde at refundere eller bytte varen. Varen kan returneres, hvis den er ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.


2.1 TILBAGEBETALINGER


Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises.


Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.


2.2 DELVISE TILBAGEBETALINGER


I visse situationer ydes kun delvise tilbagebetalinger (hvis relevant): Bøger med tydelige brugspræg, cd'er, dvd'er, software, videospil eller plader, der er blevet åbnet. En vare, der ikke er i den oprindelige stand, som er ødelagt eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl. Varer, der returneres mere end 30 dage efter leveringen.


2.3 FORSINKEDE ELLER MANGLENDE TILBAGEBETALINGER


Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudbyder. Det kan tage noget tid, før tilbagebetalingen vises. Kontakt derefter din bank. Der er ofte behandlingstid, før en returbetaling sættes ind. Hvis du har foretaget dig alt dette, og du stadigvæk ikke har modtaget tilbagebetalingen, kan du kontakte os på info@ponycycle.dk.


2.4 UDSALGSVARER


Varer til normal pris kan refunderes. Det kan vores udsalgsvarer desværre ikke.


2.5 OMBYTNINGER (reklamationsret)


Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.ponycycle.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.


Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.


Varen sendes til: PonyCycle.dk v/ Dunse Trading Company IVS, Barnekæret 10, Gundsømagle, Roskilde, 4000, Denmark.


2.6 GAVER


Hvis varen blev angivet som en gave, da den blev købt, og sendes direkte til dig, modtager du et gavekort på beløbet for returneringen. Når vi modtager den returnerede vare, sender vi et gavekort til dig via mail.


Hvis varen ikke blev angivet som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik gaven sendt til sig selv for senere at give dig den, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og vedkommende informeres om din returnering.


3. FORTROLIGHEDSPOLITIK


3.1 HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER?


Når du køber en vare i vores butik, indsamler vi – via One.com og som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Direktøren for Dunse Trading Company, Dennis Nordahl, er dataansvarlig for www.PonyCycle.dk og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysningerne opbevares i fem år, hvorefter de slettes.


Når du besøger vores butik, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.


3.2 MAILMARKETING


Med din tilladelse sender vi muligvis mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.


3.3 SAMTYKKE


Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.


Vi beder også om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, nemlig marketing. I den forbindelse vil vi enten spørge dig direkte om dit samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.


3.4 TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE


Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på info@ponycycle.dk eller skrive til os på: PonyCycle.dk, Barnekæret 10, Gundsømagle, 4000 Roskilde ,Denmark.


3.5 OFFENTLIGGØRELSE


Vi offentliggør muligvis dine personlige oplysninger, hvis det kræves af den gældende lov, eller hvis du overtræder vores Aftalevilkår.


3.6 ONE.COM


Vores butik hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.


One.com har endvidere lavet en Databehandlingsaftale (DPA), der sikrer, at alle persondata i deres systemer behandles i henhold til GDPR. Du kan se DPA'en her: https://www.one.com/da/info/fortrolighedspolitik


3.7 BETALING


Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål. Se 3.8.


3.8 TREJDEPARTSTJENESTER


Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.


Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.


Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores websteds Aftalevilkår.


3.9 LINKS


Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.


3.10 SIKKERHED


For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.


3.11 MYNDIGHEDSALDER


Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.


4. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR


Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.


Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.


Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.


Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.

Sikker betaling med

Copyright @ 2016 - 2019 Dunse Trading Company.

All Rights Reserved.

Dunse Trading Company

Barnekæret 10, 4000 Roskilde, Denmark

info@ponycycle.dk

CVR nr. 37 42 1006

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend